Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI
REKLAM ALANI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İslam alemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Zorluoğlu, hemşehrilerinin mübarek ayını tebrik etti.

ORUÇ, İBADET VE SABIR AYI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ramazan ayının tüm İslam âlemi tarafından özlemle beklendiğini belirterek, “Gönülleri yakınlaştıran, dargınlıkları unutturan, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan veren on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı oruç, ibadet ve sabır ayıdır. Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı aydır. Sevgili Peygamberimiz, Ramazan ayında içtenlikle yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında daha değerli olacağını bildirmiştir. İnsanın kendisini disipline ettiği, iç dünyasını gözden geçirdiği Ramazan ayı, manevi dünyamızın her türlü olumsuzluktan arınması için de en büyük vesiledir. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif; milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı’na kavuştursun” ifadelerini kullandı.

BUGÜNLERİ AŞMAK İÇİN DUA EDELİM
Başkan Zorluoğlu mesajında ayrıca, koronavirüs salgını dolayısıyla zor bir süreçten geçildiğini de dile getirerek, “Bu noktada hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu mübarek ayda zor günleri aşmak için dua edip, belirlenen kurallara riayet ederek hepimizin bir arada olacağı güzel günlere kavuşmayı gönülden diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in başta Trabzonlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:https://www.trabzon.bel.tr/haber

REKLAM ALANI