Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAŞKAN ZORLUOĞLU MARAŞ CADDESİ İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

BAŞKAN ZORLUOĞLU MARAŞ CADDESİ İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR
REKLAM ALANI

Resim

BAŞKAN ZORLUOĞLU MARAŞ CADDESİ İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, imza projeleri arasında yer alan Maraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Başkan Zorluoğlu, Maraş Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’da tüm kesimler tarafından olumlu karşılanan Kahramanmaraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili daire amirleri eşlik etti.

TİTİZ VE HIZLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
Çalışmaların ilk 100 metrelik kısmının çok kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Zorluoğlu, “Sert hava şartlarına rağmen arkadaşlarımız titiz ve hızlı bir çalışma yürütüyor. İlk 100 metrelik bölümün sonuna yaklaştık diyebiliriz. Burası tamamlandığında Uzun Sokak, Maraş Caddesi ve Kunduracılar Caddesi’ni kapsayan açık AVM görünümüne kavuşacak. Aynı zamanda cadde yayalaştırıldıktan sonra ticaret şekli de değişecektir. Vatandaşımızın doğrudan hizmet alacağı esnaf ve ticarethanelerin oluşacağına inanıyorum. Öte yandan etraftaki binaların tabela ve boya kirliliği var. Bunun için de projemiz hazır. Burada cephe sağlıklaştırma çalışmamız olacak. Bu projemizi de turizm sezonunun ardından başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:https://www.trabzon.bel.tr/haber-detay.aspx?id=33380

 

REKLAM ALANI