Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Yıldırım, LGS öğrencilerine Başarılar Diledi

Başkan Yıldırım, LGS öğrencilerine Başarılar Diledi
REKLAM ALANI

Başkan Yıldırım, LGS öğrencilerine Başarılar Diledi

Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım, LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilere sınavda başarılar diledi.

Başkan Yıldırım, “Öğrencilerimiz, lise eğitim hayatlarına yön verecek önemli bir sınavdan geçecek. Salgın süreciyle birlikte bu sınava hazırlanmak için büyük emek harcadılar. Aileleri, onların başarısı için ellerinden geleni yaptı. Uzun bir maratonun sonunda da sınav günü geldi. Öğrencilerimizin uzun bir süredir hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek hayalini kurdukları liselere yerleşeceklerine inancımız tamdır. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarı ve zihin açıklığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon Bülten

REKLAM ALANI