Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAŞKAN SAMANCI `DAN 5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN 5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
05.10.2021
A+
A-

SERVET SAMANCI -AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Samancı mesajında; “Ülkemizde ve dünyada mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan tüm öğretmenlerimizin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü kutlarım.

Milletleri yücelten ve milletlere yön veren şüphesiz öğretmenlerdir. İşte bu yüzden bir ülkenin şekillenmesinde en büyük pay ve paye elbette ki öğretmenlerin olacaktır. Bin bir meşakkatle, yılmadan, yorulmadan yüreğinde taşıdığı ışıkla rehber olan; birlik ve beraberliğin önemini, kardeşlik bilincini ve evrensel değerleri evlatlarımıza öğreten öğretmenlerimiz mesleklerden en muteberini ifa etmektedir.

Yurdumuzun her bir köşesinde ve yurtdışında tüm fedakârlığıyla görevini yerine getiren öğretmenlerimizin ve tüm dünya öğretmenlerinin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevi uğrunda şehit olmuş ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

 

REKLAM ALANI