Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI
REKLAM ALANI
17.08.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, 17 Ağustos 1999 Marmara depremi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yürüksoy, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 22. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Başkan Yürüksoy, aynı acıların bir daha yaşanmamasının herkesin ortak dileği olduğunu belirterek, “Gölcük depreminden 22 yıl sonra Karadeniz’de sel felaketi, Ege ve Akdeniz’de yangın afetine maruz kalan Türk milleti bu kötü günlerden her zaman olduğu gibi, yine birlik ve beraberliğini koruyarak, bu çetin mücadeleden de inşallah tez zamanda kurtulacak ve hızla kendi yarasını sarmayı başaracaktır.” dedi.

Başkan Yürüksoy mesajında, “Tüm ülkeyi derin acılara boğan depremin üzerinden 22 yıl geçti. Böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması hepimizin ortak dileğidir. Özellikle bölgemizin deprem kuşağı üzerinde olması, depremle yaşamayı öğrenmemizi ve her an hazırlıklı olmamızı gerektirmektedir.

Bu vesileyle, 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde, böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde, sel felaketinde ve orman yangınları sırasında kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI