Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAŞKAN KUŞ, SAHADAN BİR AN OLSUN AYRILMIYOR

BAŞKAN KUŞ, SAHADAN BİR AN OLSUN AYRILMIYOR
REKLAM ALANI
28.12.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, SAHADAN BİR AN OLSUN AYRILMIYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde talepleri yerinde dinleyip, çözümler üretmeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde talepleri yerinde dinleyip, çözümler üretmeye devam ediyor. Seçildiği ilk günden itibaren sahayı bir an olsun boş bırakmayan Başkan Kuş, rutin belediyecilik çalışmalarını yerinde inceleyip, esnaf ve vatandaşların taleplerine yerinde çözümler üretiyor. Son olarak beraberinde Meclis Üyeleri Seydi Modanlı ve Mahmut Birinci ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren ilçeyi cadde cadde, sokak sokak dolaşan Başkan Kuş, kendisine iletilen talepleri anında ilgili birimlere çözülmesi için ulaştırdı. Başkan Kuş’a yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar hizmetlerden dolayı Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Saha ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Başkan Kuş,” İlk günkü heyecan ile esnaf ve vatandaşlarımızla ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Geçen Hafta Kızılcahamam’da bir kampımız olmuştu. Cumhurbaşkanımızın selamını esnaf ve vatandaşlarımıza ilettik. Yapmış olduğumuz gezide esnaf ve vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza teveccühlerini gördük, bu da bizi ziyadesi ile mutlu etti. Biz ilk gün ifade ettiğimiz gibi; Belediye Başkanlığına değil halkımızın hizmetkarlığına talip olduk. Yaklaşık 3 yıldır vatandaşlarımıza hizmet etmekteyiz ve hizmetkarız. Bugün de Meclis Üyelerimiz Seydi Modanlı ve Mahmut Birinci ile esnaflarımızı ziyaret ettik, hem sıkıntılarını dinledik hem mutluluklarına ortak olduk. Eyyübiye’mize yatırım noktasında ne yapsak azdır. Bizler gece gündüz demeden çalışmaya, ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. “ dedi.

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK:

REKLAM ALANI