Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAŞKAN CANPOLAT SÖZÜNÜ TUTTU! ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

BAŞKAN CANPOLAT SÖZÜNÜ TUTTU! ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
REKLAM ALANI
07.08.2022
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT SÖZÜNÜ TUTTU! ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Haliliye’de üstyapı ve altyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, 70 milyonluk asfalt yatırım ve 15 milyonluk parke taşı işlemleri ile merkez ve kırsaldaki yeni yolları vatandaşların hizmetine sunacak.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri ekipleri, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarıyla da mevcut yolları konforlu hale getiriyor.

Bir 3 kişi, araba ve yol görseli olabilir

İlçe genelinde devam eden çalışmalar ile kısa sürede tamamlanan yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunulurken, Başkan Mehmet Canpolat yaptığı açıklama ile “70 milyonluk asfalt yatırım işlemlerimizi, 15 milyonluk parke taşı işlemlerini tamamladık” dedi. Başkan Canpolat, Haliliye’nin refahı için ekiplerin gece gündüz sahada olacağını vurgulayarak, şöyle konuştu:

Bir yol ve yazı görseli olabilir
“Fen işlerine bağlı yatırımlarımız devam ediyor. Sadece bu yıl, merkez ve kırsal olmak üzere 70 milyonluk bir asfalt yatırımının iş ve işlemlerini tamamladık. Merkezde sıcak asfalt, kırsalda da sathi asfalt kaplama. Bir taraftan da yaklaşık 15 milyon civarında parke taşıyla ilgili işlemlerimi tamamladık. Sahada ekipler çalışmaya başladılar. Hep birlikte Haliliye Belediyesi, A’dan Z’ye tüm personelleriyle birlikte vatandaşlarımızın hizmetinde. Onların dualarına talip olduğumuzu ifade eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

 

REKLAM ALANI