Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAŞKAN CANPOLAT RAMAZANIN BEREKETİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN CANPOLAT RAMAZANIN BEREKETİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI
REKLAM ALANI
22.04.2022
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT RAMAZANIN BEREKETİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan’ın bereketini yüzlerce öğrenci ile paylaştı. İftar yemeğinde Zeytin Dalı Kampüsündeki öğrencilerle bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, “Çocuklara, öğrencilere yatırım geleceğe yatırımdır. Üniversiteye hazırlanan, lise sınavlarına hazırlanan kardeşlerimizi desteklemeye gayret edeceğiz” dedi.

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Zeytin Dalı Kampüsündeki öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ramazan’ın bereketini hanelere yaptığı ziyaretler ile vatandaşlarla paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu kez iftar heyecanını öğrencilerle yaşadı. Haliliye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında 800 öğrenci ve öğretmenleri ile buluşan Başkan Mehmet Canpolat, her alanda gençliğin yanında olduklarını ve destek olacaklarını ifade etti.

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve yiyecek görseli olabilir
“Biz sizlerle varız, sizler için hizmet etmeye gayret ediyoruz” diyen Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasına şu ifadelere yer verdi:
“Biz böyle sıklıkla gerek öğrenci kardeşlerimizle, gerekse diğer topluluklarla yan yana gelip, hemhal olup iftarda bir araya geliyoruz. Bugün nitekim hep birlikte 800’e yakın öğrencimizle bir aradayız. Sizler de geleceğiniz adına kendinizi yetiştirmeye, vatana, millete faydalı evlat olmaya gayret gösteriyorsunuz. Tabi ki okulumuz, öğretmenlerimiz son derece önemli. Çok şükür Allah devletimizi, hükümetimizi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı payidar eylesin. Böyle güzel mekânlarda, güzel hocalarımızla, güzel salonlarda hep birlikte iyi bir eğitim almanın gayreti içerisindeyiz. Bizler de Haliliye Belediyesi olarak en başta Kaymakamlığımız ve Valiliğimiz dahil olmak üzere her türlü şekilde öğrenci kardeşlerimizi, üniversiteye hazırlanan, lise sınavlarına hazırlanan kardeşlerimizi eğitim salonlarımızda, kurs merkezlerimizde ve bize gelen talepler doğrultusunda farklı sınav metotlarıyla, çalışmalarla birlikte desteklemeye gayret edeceğimizi ifade ederim. Vesile olan milli eğitim camiasına, il ve ilçe milli eğitim müdürümüze ve sayın kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.”

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir
Haliliye Kaymakamı Metin Esen ise düzenlenen program vesilesiyle Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini ileterek, “Ramazan ayının sevincini, ramazanın başından beri toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın sofrasına, hanesine misafir olarak yaşıyoruz. Bugün de iftar sevincini geleceğimiz, sevgili gençlerimizle beraber yaşamanın mutluluğunu yaşadık. İyi ki bu organizasyonu yapmışız. Bu güzel atmosferi bizlere hazırlayan öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve tabi ki destekte bulunan Haliliye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Öte yandan iftar programında Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, okul idarecileri ve öğretmenler yer aldı.

 

REKLAM ALANI