Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAŞKAN BEYAZGÜL KARDA MAHSUR KALAN AİLENİN İMDADINA YETİŞTİ

BAŞKAN BEYAZGÜL KARDA MAHSUR KALAN AİLENİN İMDADINA YETİŞTİ
REKLAM ALANI
25.01.2022
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL KARDA MAHSUR KALAN AİLENİN İMDADINA YETİŞTİ

 

Kar ve fırtına nedeniyle Şanlıurfa-Siverek karayolunda araçlarında mahsur kalan vatandaşların imdadına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri yetişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yolda soğuk havada ailesi ile birlikte araçta mahsur kalan Ezel ve Kerem Ali Kızılırmak kardeşleri hastaneye yetiştirdi.

Dün itibariyle kentte yeniden etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa-Siverek karayolu ulaşıma kapandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri karayolunda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Araçlarında mahsur kalan vatandaşlara kumanya dağıtıldı. Yoğun bir çalışma sonucu kardan temizlenen yolda trafik kontrollü bir şekilde sağlandı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, BÖLGEYE GİTTİ

Kenti etkisi altına alan kar yağışı ile birlikte sahada yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile birlik bölgeye gitti. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa-Siverek karayolunda yol açma çalışmalarını inceledi. Başkan Beyazgül, soğuk havada araçlarında bekleyen vatandaşlarla yakından ilgilendi.

ÇOCUKLARI HASTANEYE YETİŞTİRDİLER

Şanlıurfa-Siverek karayolunda kar nedeniyle kapanan yollarda yapılan kar küreme ve tuzlama çalışmalarını denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, donma tehlikesi geçiren Ezel ve Kerem Ali Kızılırmak kardeşleri hastaneye yetiştirdi.

Diyarbakır istikametine doğru seyir halinde olan araçta kar nedeniyle mahsur kalan Ezel ve Kerem kardeşler donma tehlikesi geçirdi.

Yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle Ezel ve Kerem kardeşler için harekete geçen Başkan çocukların hastaneye yetiştirilmesini istedi. Hastaneye yetiştirilen Ezel ve Kerem Ali kardeşlerin donma tehlikesi geçirdiği ancak yapılan müdahale ile sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Açıklama yok.

BAŞKAN BEYAZGÜL, DONMA TEHLİKESİ GEÇİREN KARDEŞLERİ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kar ve fırtına nedeniyle Şanlıurfa-Siverek karayolunda araçta mahsur kalan Ezel ve Kerem kardeşleri hastanende ziyaret etti. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen kardeşleri hastanede ziyaret eden Başkan Beyazgül, çocuklarla yakından ilgilendi. Doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi alan Başkan Beyazgül, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak gece geç saatlere kadar yapılan çalışmaları inceledi. Kriz masasında Siverek kırsal yolları ile ilgili tüm detaylarıyla inceleyen Başkan Beyazgül “Siverek hariç diğer ilçelerimizde kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk olmadığını görüyoruz. Siverek ilçemizde kırsalda kapanan yolları da açmak için ekiplerimiz var gücüyle çalışmaktalar. Vatandaşlarımızdan hasta olanlar oluyor onlara ulaşmak ve sağlıklarını temin etmek için seferber olmaya devam edeceğiz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 120 araç ve 220 personelle karla mücadele çalışmasını sürdürüyor.

 

REKLAM ALANI