Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Azerbaycan-Kongo belgeleri imzalandı

Azerbaycan-Kongo belgeleri imzalandı
REKLAM ALANI
05.04.2024
A+
A-

Azerbaycan-Kongo belgeleri imzalandı
2024,

 

 

Azerbaycan-Kongo belgeleri imzalandı
4 Nisan’da Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Kongo Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Denis Sasso-Nguesso’nun katılımıyla Azerbaycan-Kongo belgelerinin imza töreni düzenlendi.

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Kongo Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Denis Sasso-Nguesso, “Azerbaycan Cumhuriyeti ile Kongo Cumhuriyeti arasında İşbirliği Bildirgesi”ni imzaladı.

Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi Başkanı Rovshan Najaf ve Kongo Cumhuriyeti Ulusal Petrol Şirketi Genel Müdürü Maixent Raoul Ominga, “Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi ile Ulusal Kongo Cumhuriyeti Arasında Eğitime İlişkin Mutabakat Zaptı”nı imzaladı. Kongo Petrol Şirketi”.

Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi Başkanı Rovshan Najaf ve Kongo Cumhuriyeti Ulusal Petrol Şirketi Genel Müdürü Maixent Raoul Ominga, Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi ile Kongo Cumhuriyeti Ulusal Petrol Şirketi arasında “Şartlar Anlaşması”nı imzaladı. Kongo, “Congolaise de Raffinage” petrol rafinerisinin iyileştirilmesi ve genişletilmesi konusunda.

Azerbaycan Cumhuriyeti Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanı Muhtar Babayev ve Kongo Cumhuriyeti Çevre, Sürdürülebilir Kalkınma ve Kongo Havzası Bakanı Bayan Arlette Soudan Nonault, “Azerbaycan Cumhuriyeti Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Azerbaycan ile Çevre, Sürdürülebilir Kalkınma Bakanlığı ve Kongo Havzası arasında kaynakların sürdürülebilir yönetimi ve iklim değişikliği konusunda işbirliği alanında Niyet Protokolü imzalandı.

 

 

 

 

Büyük boyutlu görseller
TÜM YAZILAR
HABERLER
BELGELER
VİDEOLAR
RESİMLER

kaynak:https://president.az/az/articles/view/65446

REKLAM ALANI