Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Ayak Tenisi Federasyonu kuruldu

Ayak Tenisi Federasyonu kuruldu
REKLAM ALANI
31.03.2021
A+
A-

Ayak Tenisi Federasyonu kuruldu

Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur, bugün itibariyle Ayak Tenisi Federasyonumuz kuruldu dedi.

Başkan Sunkur, “Bugün Türk Sporunda Tarihi Bir Gün “AYAK TENİSİ FEDERASYONU” nu bugün itibariyle kurmuş bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde pandemi sürecinin normalleşmesi ile birlikte Ülkemizin her ilinden ve ilçesinden bünyemize katılacak olan kulüplerimiz ile çığ gibi büyüyerek, bu branşı hak ettiği yere getireceğiz. Hayırlara vesile olur inşallah. Allah mahcup etmesin. Güzel ülkemize ve Türk gençliğine hayırlı uğurlu olsun. Birçok arkadaşımız pandemiden dolayı buraya gelemedi. Biz şuan 5 dernekle federasyonumuzu kuruyoruz ama ülkemizin diğer illerindeki arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyorlar.

Süreç normale döndükten sonra federasyonumuza katılarak, büyük bir aile olarak Türkiye’de Ayak tenisini hak ettiği yerlere getireceğiz. Federasyonumuzun kurulması ile ülkemizi uluslararası arenalarda temsil edecek ve büyük başarılar kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Birçok kulüp şuan Federasyonumuza dahil olmak için bizimle irtibat halinde.” Dedi.

Ayak Tenisi Federasyonu Kurucu Yönetim Kurulu
Manisa Turgutlu Öncü Ayak Tenisi G.S.K. Başkanı Mustafa Sunkur (Federasyon Kurucu Başkanı)
Manisa Turgutlu Senem Aka A.L.S.K. Başkanı Erdal Kurç
Ankara Sincangücü G.S.K. Başkanı Yusuf Uyar
Kayseri Atak G.S.K. Başkan Yardımcısı Şener Obak
Hatay Samandağ Gelişim G.S.K. Başkanı Aytaç Eryılmaz
İstanbul Tuzla G.S.K Başkanı Oğuz Özer

TANSU SARI-İSTANBUL

REKLAM ALANI