Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJ

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJ
REKLAM ALANI
14.03.2022
A+
A-

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Eyyüpoğlu, Milletimizin var olma, kalkınma ve gelişme mücadelesinde önemli roller üstlenen hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız; özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde insanlığa, ülkemize ve milletimize hizmet etmektedirler.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturunca tüm vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Bugün gelinen noktada sağlık alanındaki verilerde ülkemiz önemli bir noktaya ulaşmıştır. Türkiye, güçlü sağlık altyapısının yanı sıra; koronavirüs salgınına karşı tamamen kendi bilim insanlarımız tarafından geliştirilen, patenti bize ait olan TURKOVAC aşısıyla kendi aşısını geliştirip, üretebilen 9 ülkeden birisi olma başarısını göstermiştir.

“Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözüyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güven ve takdirini kazanmış olan değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımız, son iki yıldır tüm dünyanın mücadele ettiği pandemi sürecinde canını ortaya koyarak yaptıkları fedakârlıkla milletimize ve insanlığa hizmet eden hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza minnettarız.

Bu vesileyle, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor; hayatımızın her anında yanımızda olan, mesleğini büyük bir özveriyle yerine getiren, sağlık hizmetlerini milletimize ulaştırmada fedakârca görev yapan hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.

 

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

REKLAM ALANI