Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ALMANYA’YA SEYAHATLERDE YENİ DÜZENLEME GELİYOR!

ALMANYA’YA SEYAHATLERDE YENİ DÜZENLEME GELİYOR!
REKLAM ALANI
14.07.2021
A+
A-

ALMANYA’YA SEYAHATLERDE YENİ DÜZENLEME GELİYOR!

Neler değişecek ?

Almanya, seyahat kurallarını değiştirmeye hazırlanıyor. Buna göre risk bölgelerine göre yapılan sınıflandırmadan vazgeçilecek ve Almanya’ya seyahat etmek isteyen herkesten aşı sertifikası ya da test sonucu istenecek.

Başkent Berlin’de hükümet kaynaklarından edinilen bilgilere göre Alman hükümeti, Almanya’ya seyahatler için kuralları değiştirmeyi planlıyor.

Şimdiye kadar seyahat kurallarını belirlemek için ülkelere göre risk değerlendirmesi yapan ve insidans oranlarına göre listeler oluşturan Alman hükümetinin bu uygulamadan vazgeçmeye hazırlandığı bildirildi.

Planlanan değişikliğe göre hava, kara ya da deniz yoluyla Almanya’ya seyahat etmek isteyen herkesten ya aşı belgesi ya da sonucu negatif korona testi talep edilecek.

Yani Almanya’da oluşturulan risk kategorilerinde yer almayan bir ülkeden Almanya’ya seyahat edenler de aşılı değillerse, test ibraz etmek zorunda kalacak.

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL -ALMANYA

REKLAM ALANI