Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

AK PARTİ KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI SAİT AĞAN `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI SAİT AĞAN `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
28.10.2021
A+
A-

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan mesajında şu ifadelere yer verdi:
Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna, insanüstü gayret ve fedakarlıkla vermiş olduğumuz büyük mücadelenin ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş yıl dönümü.

Aziz Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında dünyanın en güçlü ordularına karşı tüm yokluk ve imkansızlıklar içinde verilen İstiklal Mücadelesini zaferle taçlandırmıştır. Her anı kahramanlıklarla dolu eşsiz bir mücadele örneği olan Kurtuluş Zaferi’nin ardından 29 Ekim 1923’te Aziz Türk Milletinin hür ve bağımsız yaşama iradesinin en büyük teminatı olan Cumhuriyetimiz ilan edilmiştir.

Bu eşsiz zafer üzerinden yükselen Türkiye Cumhuriyeti, emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyet seviyesinin üstünde modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

Bugün dünyanın önemli ve saygın ülkelerinden biri haline gelen ülkemizin bu başarısının arkasında Aziz Türk Milletinin tarihinden aldığı cesaret ve fedakârlık ruhu yatmaktadır. Gelecek kuşaklara her alanda daha gelişmiş, daha müreffeh bir ülke bırakmak azmiyle ülkemizi, 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarıyla daha da ileriye taşıyacak, hiçbir engelin bizleri bu hedeflerimizden alıkoymasına asla müsaade etmeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere Cumhuriyeti armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Aziz Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI