Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Gazilere ve engelli çocuklara yardım. SVO katılımcılarına ve ailelerine: Bölgelerdeki “Birleşik Rusya” “iyi işler turuna” devam ediyor

Gazilere ve engelli çocuklara yardım. SVO katılımcılarına ve ailelerine: Bölgelerdeki “Birleşik Rusya” “iyi işler turuna” devam ediyor.

Gazilere ve engelli çocuklara yardım. SVO katılımcılarına ve ailelerine: Bölgelerdeki “Birleşik Rusya” “iyi işler turuna” devam ediyor
REKLAM ALANI
08.10.2024
A+
A-

Gazilere ve engelli çocuklara yardım. SVO katılımcılarına ve ailelerine: Bölgelerdeki “Birleşik Rusya” “iyi işler turuna” devam ediyor
08 Ekim 2024,

Başkanın doğum gününe ithaf edildi
Moskova’da, ” Güçlü Aile ” parti projesinin koordinatörü ve Devlet Duma Ailenin Korunması, Babalık, Annelik ve Çocukluk Sorunları Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı Tatyana Butskaya , Birleşik Devletler temelinde SVO katılımcılarına yönelik bir yardım koleksiyonu düzenledi . Doğu Bölgesi’nin Rusya şubesi. 15 ton gerekli ilaç özel konvoyla Donetsk’e gönderildi.

“Bugün doktorlarımızı hem arkada hem de önde desteklemek çok önemli. Onlara her şeyi sağlamak gerekiyor ki bizim yanlarında olduğumuza olan ilgimizi ve güvenimizi hissedebilsinler. Çalışmak için gerekli tüm araç ve koşullara sahip olmaları önemli” diye belirtti Tatyana Butskaya.

Ayrıca başkentin güney bölgesinin Birleşik Rusya üyeleri, partinin Devlet Duması milletvekillerinin desteğiyle Biryulyovo hayvan barınağına 200 kilogramdan fazla yardım topladı.

Moskova’nın kuzeydoğusunda ” Za Sambo ” parti projesinin desteğiyle 200’den fazla sporcunun katıldığı bir sambo turnuvası düzenlendi.

Moskova Kuzey-Doğu İdari Bölgesi Birleşik Rusya bölge şubesinin genel sekreteri Yana Vorobyova , “Turnuvamızın Vladimir Vladimirovich’in doğum gününe adanması boşuna değil – sambo’yu tüm kalbiyle seviyor” dedi .

Birleşik Rusya, Voronej bölgesinde bir dizi etkinlik düzenledi.

Özellikle Malogribanovsky kırsal Kültür Evi’nde “Burada yaşıyoruz ve bu bölge bizim için değerlidir!” Kuzey Askeri Bölgede görev yapan askeri personele destek için.

Gribanovsky köyündeki Krasnaya Polyana stadyumunda çocukların, yetişkinlerin, gazilerin ve engellilerin katıldığı bir spor maratonu düzenlendi. Tecrübeli takımlar kombine futbol gösterisi sergiledi. Çocuklar ve yetişkinler masa tenisi oynadı.

Kutkovsky kırsal yerleşim yeri ve kırsal kulübün idaresi çalışanları, yerleşim yeri başkanı, partinin ana şube sekreteri Sergei Zarudnev ile birlikte, köydeki Büyük Vatanseverlik Savaşı askerlerinin anıtının bölgesini temizledi. Kutki’nin.

Alekseevsky kırsal yerleşiminin sakinleri, parti aktivistleri ve gönüllülerle birlikte SVO katılımcıları için kamuflaj ağları üretmek için bir eylem düzenledi. Alekseevskaya okulunun öğretmenleri ve öğrencileri, Birleşik Rusya üyeleriyle birlikte, Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında ölen askerlerin anıtının topraklarını düzenlediler.

Hantı-Mansi Özerk Okrugu bölgelerinde, Birleşik Rusya üyeleri Kuzey Askeri Bölge savaşçılarına yardım sağladı ve ayrıca kamuflaj ağlarının dokunmasını organize etti. Bazıları Oktyabrsky bölgesinde dokunmuştu.

““İyi işler Başkana en iyi hediyedir” maratona katılım, Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin aktivistleri için yıllık bir gelenek haline geldi. Oktyabrsky bölgesindeki Birleşik Rusya halk resepsiyonu başkanı Natalia Kochuk, düzenli olarak gönüllü kuruluşlara yardım ediyorlar ve insani misyonlarda yer alıyorlar” dedi .

Murmansk’ta Devlet Duması milletvekili Evgeny Fedorov, engelli bir işçi gazisine gıda paketi bağışladı. Ayrıca milletvekili, partinin kamu destek genel merkeziyle birlikte şehirdeki askeri klinik hastanesine bir miktar yardım gönderdi ve ardından “İnsan Arıyorum” vakfının evcil hayvanları için yiyecek satın alıp bağışladı.

Birleşik Rusya aktivistleri, Murmansk’taki 5 Numaralı Gymnasium’da kıdemli öğretmen ve kimya öğretmeni olan Tatyana Sergeevna Lobanova’yı ziyaret etti ve dairenin temizliğine yardım etti.

Zaporozhye bölgesindeki parti aktivistleri de “iyi işler turuna” katıldı. Partinin bölge şubesi sekreteri Galina Danilchenko, SVO’nun Melitopol üyesinin ailesini ziyaret etti.

“Dubrovsky-Rumyantsev ailesinin, en küçüğü henüz beş aylık olan yedi güzel çocuğu var. Elbette büyük bir ailenin desteğe ve yardıma ihtiyacı var” dedi.

Galina Danilchenko, Anavatan Savunucuları Vakfı ile birlikte aileye büyük çocuklar için yeni bir dizüstü bilgisayar, spor malzemeleri, bebek maması, kıyafet ve kırtasiye malzemeleri bağışladı.

Melitopol Kent Konseyi milletvekilleri Novy köyüne 10 kestane ve akçaağaç dikti. Tokmak’ta yerel milletvekili Ekaterina Barannik , engelli bir çocuğa Denis Safronov’a gelişim seti verdi . Partinin Vasilievsky yerel şubesinin aktivistleri de Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerine yiyecek paketleri ve meyveler sundu.

Hoparlör
Butskaya Tatyana Viktorovna
Butskaya Tatyana Viktorovna
Federal parti projesi “Güçlü Aile” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin ailenin korunması, babalık, annelik ve çocukluk konularında Birinci Başkan Yardımcısı
#doğum günü
#Başkan
#iyi işler rölesi
#bölgeler
#Moskova
#SVO
#özel operasyon
#askeri personele destek
#Butskaya
#turnuva
#sambo
#Vorobyova
#hayvan barınağı
#yardım koleksiyonu
#Voronej bölgesi
#yardım konseri
#spor maratonu
#anıtlar
#temizlik
#gelişim
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Koçuk
#Murmansk bölgesi
#Fedorov
#EPyardım eder
#Zaporozhye bölgesi
#Danilchenko
#asker ailelerine destek
#ağaç dikmek
#çocuklar
#OVZ
#Sunmak
#gaziler
#emektarlaemek
#Büyük Vatanseverlik Savaşı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pomosh-veteranam-detyam-s-ovz-uchastnikam-svo-i-ih-semyam-edinaya-rossiya-v-regionah-prodolzhaet-estafetu-dobryh-del

REKLAM ALANI