Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU,

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU,
REKLAM ALANI
06.10.2021
A+
A-

Tüm Geliri Barınaklara Bağışlanan
pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark’a Ünlü İsimlerden Yoğun İlgi!
KüçükÇiftlik Park, Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com’un evcil hayvanlara özel markası pet11 desteğiyle kapılarını can dostlarımız yararına açtı! Bilet satışından elde edilen tüm gelirin barınaklara mama ve kulübe olarak bağışlandığı festivale aralarında oyuncu Sarp Can Köroğlu, Merve Oflaz, Yosi Mizrahi, Ece Uslu, sunucu Ezgi Avcı, Influencer Gülşan Gürsel gibi isimlerin de olduğu hayvanseverler yoğun ilgi gösterdi.

Dünya Hayvanları Koruma Günü’nden bir gün önce 3 Ekim Pazar günü URU organizasyonuyla gerçekleştirilen pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark’ta gün boyu, hayvan dostlarımızla ilgili söyleşi, eğitim ve atölye çalışmaları yapıldı. Akşam ise Cem Adrian, Can Gox, Eskitilmiş Yaz ve Aybüke Albere’nin verdiği konserlerle tamamlanan festivalde katılımcılar hayvan sahiplenme hakkında da detaylı bilgi sahibi olma fırsatı yakaladı.

Tüm Hijyen Önlemleri Alındı
Pandeminin başından itibaren aldığı koronavirüs tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam eden KüçükÇiftlik Park, ziyaretçilerini pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasiteyle ağırladı. Online biletleme sisteminin kullanıldığı ve HES kodu zorunluluğunun olduğu etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılırken, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlandı. Misafirler KüçükÇiftlik Park’a 6 Eylül itibarıyla hayata geçen yönetmelik gereği PCR testi veya aşı kartı ibrazıyla giriş yaptı.

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:
İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

pet11 HAKKINDA:
pet11 markası, Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com’un e-ticaret sektöründe hayvan haklarını gözeten bir yaklaşımla alışverişten daha fazlasını sunmayı hedefleyerek çıktığı yolda hayata geçirildi. Hayvanların ve hayvan sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap veren ve ürün satışından çok daha fazlasını sunan pet11, barınak ve STK destekleri, teknoloji iş birlikleri, özel etkinlikler, bağış kampanyaları ve sahiplendirme projeleriyle e-ticaret sektöründe öncü olarak hayvan dostu çalışmalara imza atıyor.

n11.com HAKKINDA:
n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında kurulmuştur. 20 milyondan fazla ürün ve 270 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturarak kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmak üzere çalışan n11.com, Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur. n11.com bir Doğuş Planet markasıdır.

URU HAKKINDA:
2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

REKLAM ALANI